CILAT VEPRA TE ISLAMIT JANE ME TE MIRA ?

Please Banerghatta National Park

Abdulla Ibn Amr r.a. tregon: Dikush e pyeti Pejgamberin a.s.: “Cilat vepra (ose cilësi) të Islamit janë më të mira?” Pejgamberi a.s. u përgjigj: “Të ushqesh (të varfrit) dhe të përshëndesësh me selam ata që i njeh dhe ata që nuk i njeh.”

(Transmeton Buhariu)

Postimi i radhës

Xhibrili(a.s) dhe Profeti(s.a.s)

Ebu Hurejra r.a. tregon: “Një ditë, ndërsa i Dërguari i Allahut a.s. ishte ulur mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *