7 – Faleminderit o Zot

Drejt qiejve
syte drejtoj,
dua Ty te kerkoj,

O Zot I Madh,
me drejto mua
drejt rruges se drejte,
drejt Xhenetit!

Me drejto mua,
pike e universit,
Nga Ty vec meshire kerkoj,
me trup e me shpirt
vec Ty te adhuroj,

Krijues i gjitheckaje,
mbushe zemren time me drite,
e besimin tim rrite perdite,

Jam ne udhekryq,
rrethuar nga shume dyer,
cila eshte me e mira
vec Ti ma ke rrefyer,

Ne rrugen e Selefeve
vec Ti me ke drejtuar,
Te lutem me hap dyert e jetes
te shkoj fituese drejt Ahiretit
e me meshiren tende
hapi per mua dyert e xhenetit.

Faleminderit qe jam deshmi e fuqive te Tua.
Faleminderit qe me fale drite mua !

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *