6 – Mirësia e Duasë

O Njerez, mendoni
Allahu na ka dhuruar shume begati
kujtoni se edhe ‘Duaja’ eshte miresi

Duaja eshte arma e muslimanit
shtylle e fese, deshmi e imanit

Njeriu ne kete jete
gjithmone ka nevoje
qe Allahu Fuqiplote
ate ta ndihmoje

Kudo qe te jesh
ne rehati a veshtiresi
drejtoju Allahut me Dua
qe t’i afrohesh Atij

Ngrihi duart lart
Allahun falendero
permendi Emrat e Tij
pastaj falje kerko

O Njeri kujto
se Allahu eshte doreshlire
Ai e begaton pa mase
ate qe ben mire

O Rober te Allahut
beni pra Dua
se Miresite e Tij jane te shumta
Ai e begaton pa mase ate qe do
Xhenetin Firdeus ne Dua mos e harro!

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *