3 – E çuditshme

Kjo eshte gje e çuditshme
te gezohesh me mashtrime
tregohesh i pavemendshem
ndaj asaj qe enkas per ty eshte fshehur
Mashtrohesh me shendetin
dhe harron afrimin e semundjes
gezohesh per shpetimin
dhe harron afrimin e dhimbjes
Fundi i dikujt tjeter
tregon per fundin tend
shtrati i nje tjetri para vdekjes
flet per shtratin tend
kujdesi per kenaqesite
te beri te harrosh prishjen e vetes
dhe perjetimin e te vertetes
E çuditshme
o njeri gezohesh me mashtrime
kur dielli shendrit diten e re
toka ndryshon nje faqe tjeter
jeta jote merr nje kthese tjeter
harron dhe nuk i kthehesh pergjegjesise
harron takimin me  Zotin e gjithesise!

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *