HADITH KUDSIJ 11

Nga Ebu Hurejre (Allahu qoftë i kënaqur me të) përcillet se i Dërguari i Allahut (paqja dhe lëvdatat e Allahu qofshin mbi të) ka thënë: Allahu thotë: “O biri i Ademit shpenzo, e Unë do të shpenzoj për ty!”

(Buhariu nr. 4684, Muslimi nr. 993)

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *