Kush e thotë këtë lutje, çfardo që ti kërkoj Allahut do të përgjigjet lutja e tij pas saj.

Ulama-dan-Islam

Muhammedi alejhi selam ka thënë: Kush thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:
“O Zoti im,Ti më ke krijuar dhe Ti më udhëzon.Ti më ushqen dhe Ti më jep për të pirë.Ti ma merr shpirtin dhe Ti më ringjallë”
Nuk i lutet(njeriu) Allahut për dicka.pos që t’ia jep Allahu atë gjë.
Lutja Arabisht..
“Allahume ente Halakteni we ente Tehdini we ente Tutaimuni we ente Teskini we ente Tumituni we ente Tuhjini” .

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *