Thuaje këtë lutje 7 herë brenda ditës , nese do që Xhenneti të bëj lutje për ty !!

Natyra-4-810x456

Muhammedi a.s. ka thene : Ai që gjate ditës thot 7 herë :

All-llahumme inni es’elukel-xhenneh , ue e’udhu bike minen-nar .

(O Allahu im , kërkoj prej Teje Xhennetin , dhe kërkoj mbrojtjën Tënde nga zjarri) , atëher Xhenneti lëviz dhe thotë :

O Zot! Bëje prej banorëve të mije ndërsa Xhehenemi thot : O Zot ! Mos e bjer kurr tek unë . Transmeton Buhariu

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *