112. EL IHLAS

El ihlas (mekase) 4 ajete

Me emrin e Allahut,

të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit!

  1. Thuaj: “Ai, Allahu është Një!
  2. Allahu është Samed!
  3. Ai as s’ka lindur kë, as nuk është i lindur,
  4. dhe me Të askush nuk është i barabartë.”

 

Postimi i radhës

114. EL NAS

En Nas (mekase) 6 ajete Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit! Thuaj: “Mbështetem te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *