113. EL FELEK

El Felek (mekase) 5 ajete

Me emrin e Allahut,

të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit!

  1. Thuaj: “I mbështetem Zotit të agimit,
  2. prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi,
  3. dhe prej errësirës së natës, kur ngryset plotësisht,
  4. dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryjnë nyje,
  5. dhe prej dëmit të smirëkeqit, kur sipas smirës vepron!”

 

Postimi i radhës

114. EL NAS

En Nas (mekase) 6 ajete Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit! Thuaj: “Mbështetem te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *