105. EL FIL

El Fil (mekase) 5 ajete

Me emrin e Allahut,

të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit!

  1. A nuk e ke parë se ç’bëri Zoti yt me zotëruesit e Elefantit?
  2. A nuk ua bëri përpjekjen të dështuar?
  3. Ai lëshoi kundër tyre shpendë, që erdhën tufa-tufa
  4. dhe që i gjuajtën ata me gurë prej baltës së pjekur,
  5. duke i bërë ata si gjethe të përtypura!

 

Postimi i radhës

114. EL NAS

En Nas (mekase) 6 ajete Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit! Thuaj: “Mbështetem te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *