LLOGARITENI VETEN PARA SE TU LLOGARISIN TE TJERET

12-say-about-yourself

Pervetesoni mire zakonin e vetanalizes.Ben Franklin e quante kete strategjine me te rendesishme per efekshmerine personale.Shpenzoni 10 minuta cdo mbremje perpara se te flini,per nje vetanalize.Mendoni per gjerat qe keni bere gjate dites dhe veprimet e keqija qe mund te keni bere, te cilat duhet ti ndryshoni, ne menyre qe te shkelqeni dhe te permiresoheni.Njerezit e suksesshem jane thjesht ata qe mendojne me thelle se te tjeret.Reflektimi cdo dite do tiu ndihmoje te zhdukni cilesite negative( duke filluar qe nga zvarritja e gjerave, te thashethemet dhe deri te fyerja e te tjereve) dhe do tju mprehe mendjen.Pas nje praktike te vazhdueshme, do te vije koha kur do te beni me pak gabime dhe fuqia juaj personale do te shkoje ne nivelin me te larte.

Postimi i radhës

SI T’IA BËSH TË DASHUR NAMAZIN FËMIJËS TËND ?

1 – Ji shembull i mirë për fëmijët e tu! Prindërit duhet të jenë shembulli …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *