Shkencetarët dhe “gabimi” në Kur’an

Ant-Colony-Wallpaper-Computer-HQ

Shkencëtarët e perëndimit u takuan, për të zbuluar një “gabim” në Kur`an !!

“Deri atëherë kur arritën mbi luginën e milingonave, një milingonë tha: “O ju milingona, hyni në vendet tuaja që të mos u copëtojë Sulejmani dhe ushtria e tij duke mos ju vërejtur.” (En – Neml, 18)

Gabimi sic pretendonin ata ishte te fjala “La jahtimen-nekum” (mos u copëtojë)

Thanë se gjëja e cila copëtohet (thyhet) është çelik i ngurtë, e këto janë krijesa të gjalla nga mishi i butë.

Dhe pse nuk ka thënë “La jaf`asannekum” (mos ju shkelë).

Pas kësaj dy vjet më vonë të njëjtët shkencëtarë zbuluan se dy të tretat e trupit të milingonës është i përbërë nga material qelqi.

Subhan Allah

Postimi i radhës

Sexhdeja ndaj Zotit e mbron njeriun nga Kanceri

Sipas analizës së bërë nga Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserike në Kajro të Egjiptit, sexhdeja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *