Shtëpia / Jeta e Muhamedit (S.A.V.S) / Të lexuarit e Kuranit nga ana e Pejgamberit (s.a.v.)

Të lexuarit e Kuranit nga ana e Pejgamberit (s.a.v.)

Holy-Quran-High-Definition

Dikush e pyeti Ummu Selemen rreth asaj se, në ç’mënyrë Pejgamberi (s.a.v.) e lexonte Kuranin. Ajo i tha se leximi i Kuranit nga Pejgamberi (s.a.v.) ishte i qartë dhe se çdo shkronjë shqiptohej si duhet.

Ibn Abbasi thotë se leximi i Pejgamberit (s.a.v.) ishte i atillë, që kur ai lexonte brenda në dhomë, edhe njeriu që gjendej në oborr mund ta dëgjonte shumë qartë.

Postimi i radhës

Fëmijët e Ismailit

Gjatë shumë viteve edhe fëmijët e Ismailit patën fëmijë të tyre. Pasardhësit e tij u …