Shtëpia / Uncategorized / Çdo të thotë Islam ?

Çdo të thotë Islam ?

fsaf

Islam do te thote dorezim ndaj Allahut me teuhid (vecimin e Tij ne adhurim), nenshtrim ndaj Tij me bindje dhe largim nga shirku (politeizmi) dhe ithtaret e tij. Allahu i lartesuar thote : “Ai qe i eshte dorezuar Allahut dhe eshte mireberes,ai e ka shperblimin e vet te Zoti i Tij, per ate nuk ka frike, as nuk ka pse te merzitet.” (Bekare : 112)

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …