8 – Në mbrojtjen Tënde të jem

Te lus Ty O Allah
ne mbrojtjen Tende te jem
se kush ka mbrojtjen Tende
shpetimin do te gjej.

Se kush ka mbrojtjen Tende
ne dynja si ecen keq
edhe ne ahiret shperblehet me xhenet.

Se kush ka mbrojtjen Tende
cdo problemi i gjen zgjidhje
ndersa ne Diten e Gjykimit
nga vapa i ben hije.

Se kush ka mbrojtjen Tende
eshte i kenaqur perjete
edhe ne dynja edhe ne Ahiret.

Te lus Ty O Zot, te jem e sinqerte
dhe te jem ne mbrojtjen Tende
me te vertete
se te falenderoj qe me mundsove
te adhuroj O Zot, ne realitet.

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *