1 – Më Fal o Zoti im

Ne deren e Teubes
trokita perseri
u ktheva e penduar
e qava ne vetmi

Kujtova mekatet
dhe zemra mu trondit
valle, para Allahut
si do dal ate dite?

Dhe ne heshtje thashe:
o Allahu im
rober si mua ke shume
e per mua, Vec Ti je Zoti im

Nuk kam ku te shkoj
nuk kam kujt t’i drejtohem
andaj vec Ty te lutem
e te pergjerohem

Shume here gabova
e u ktheva tek Ti
prape me mekate vazhdova
e t’u drejtova perseri

Sepse e dobet jam
kam nevoje per Ty
andaj te drejtohem
me lot ne sy

Te kerkoj meshire
si shume here me pare
o Allahu im
te lutem me fal

Ti je Meshirues
dhe fal pa kufi
ne Meshiren Tende
dhe mua me perfshi

Se Meshira Jote
e tejkalon Hidherimin Tend
Ty te pergjerohem
fale robin Tend

Tek Ti jam kthyer
shume e turperuar
pranoje teuben time
tashme jam penduar

o Allahu im
vec Ty te drejtohem
Ty te lutem e te pergjerohem
Ti je er-Rahman, Ti je er-Rahim
Tregohu i Meshirshem
Me Fal O Zoti Im!

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *