HADITH KUDSIJ 1

 

Nga ebu Hurejre (Allahu qoftë i kënaqur me të) përcillet se i Dërguari i Allahut (paqja dhe lëvdatat e Allahut qofshin mbi të) ka thënë: Allahu kur e përfundoi krijimin, shkroi (rregullin) për Veten e Tij duke e shkruar në librin e shtruar para Vete: “Mëshira Ime tejkalon hidhërimin Tim!”

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *