Jeta pa moral nuk ka vlerë

boy

Rrëfehet se një i ri me biçikletën e tij u përplas me një plakë dhe në vend se t’i kërkon falje plakës dhe t’i ndihmon të ngritët, ai filloi të qeshet!!

Pastaj vazhdoi rrugën e tij, mirëpo plaka e thirri duke i thënë: – Ra diçka nga ti në tokë!!
I riu u kthye dhe filloi të hulumton dhe nuk gjeti gjë!
Plaka atëherë i tha: – Mos hulumto shumë, nga ti ra “morali yt” dhe nuk ke mundësi ta gjesh atë asnjëherë?!
Jeta nuk ka vlerë nëse ajo është e mangët nga morali dhe sjellja e mirë dhe respekti i të tjerëve!!

Nga arabishtja: Irfan Jahiu

Postimi i radhës

Djaloshi që shkonte në xhami

Ishte një djalosh që nuk i kalonte asnjë xhuma pa e falur, çdo ditë xhumaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *