Mysafir i bekuar

 

maxresdefault
Të gjithë sytë të drejtuar nga dera
ngase në çdo çast pritet një trokitje,
Të vetmit mysafir që si humbet vlera
prandaj dallohet edhe në mikëpritje.
Fryti i këtij mysafiri të veçantë është
që e gjallëron shpirtin e njeriut,
Ashtu si toka e thatë që gjallërohet
nga të rreshurat e shiut.
Ky mysafir emërtohet me shumë emra
por veçohet me emrin “muaj i Kuranit”,
Andaj të kujdesemi për këtë margaritarë
Mysafirin e bekuar muajin e Ramazanit.

 
Nga : Nuhi Osmani

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *