A e di se nga ç’farë përbëhet celulari yt ?

Smartphone

Celulari yt përbëhet nga qelqi, plastika dhe metali. Qelqi vjen nga rëra, plastika nga nafta dhe metali nxirret nga toka.

Paramendo sikur je duke ecur në një shkretëtirë (ku ka shumë naftë, rërë dhe metale nëpër tokë) dhe e gjen një celular aty pari. A do të besoje se është formuar vetvetiu? Se shndriti Dielli, fryu era, goditi rrufeja, nafta gurgulloi mbi sipërfaqe duke u përzier me rërën dhe metalet, dhe pas miliona vjetësh, celulari u formua rastësisht?

Askush nuk do ta besonte një shpjegim të tillë. Është e qartë se celulari është diçka që do të duhej të formohej në mënyrë të organizuar, pra do të ishte e arsyeshme të besojmë se duhet të ketë një organizues.

Në të njëjtën mënyrë, kur shikojmë botën rreth nesh, vërejmë rregull kudo: nga cikli i ujit deri te lëvizja e diellit dhe planeteve. Pra, a nuk ka kuptim që gjithësia po ashtu të ketë një organizues? Ky “organizues” shpjegonet më së miri me ekzistencën e Zotit.

Për të zbuluar më shumë çështjen e ekzistencës së Zotit dhe për të gjetur qëllimin tënd në jetë, të lutem vizitoje Një Arsyen.

Postimi i radhës

Sexhdeja ndaj Zotit e mbron njeriun nga Kanceri

Sipas analizës së bërë nga Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserike në Kajro të Egjiptit, sexhdeja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *