SI NA MESON KUR’ANI TE FLASIM ?

Islamic_Wallpaper_Quran_003-1366x768

Flisni bute     (Kuran, 20;44)
Flisni me Drejtesi     (Kuran, 6;152)
Dhe thoni vetem te verteten     (Kuran, 33;70)
Flisni ate qe eshte me e mira     (Kuran, 17;53)
Flisni me miresjellje     (Kuran, 17;23)
Shmanguni nga fjalet e kota     (Kuran, 20;44)
Silluni mire me prinderit, te afermit, jetimet dhe te varferit     (Kuran, 2;83)
largohuni prej fjaleve te rreme     (Kuran, 22;30)
Mos e spiunoni  dhe mos e pergojoni njeri-tjetrin     (Kuran, 49;12)
Jini te durueshem, te sinqerte dhe te devotshem     (Kuran, 3;17)

Postimi i radhës

SI T’IA BËSH TË DASHUR NAMAZIN FËMIJËS TËND ?

1 – Ji shembull i mirë për fëmijët e tu! Prindërit duhet të jenë shembulli …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *