3 – Urreje famën

Sa zemra jane sprovuar

pas fames dashuruar

sinqeritetin e kane harruar

pas dunjase jane hutuar

 

Lodhen e luftojne

per fame e pozite

harrojne se nga dunjaja

do largohen nje dite

 

Valle, c’fare vlere ka

fama ne dunja?!!

Vertet, ajo eshte sprove

ndaj llogarite si bela

 

Selefet e devotshem

famen s’e kane deshiruar

ata urrenin te permendeshin

apo te ishin te dalluar

Dijetaret Selefijine

qe Islamin kane ndihmuar

ata kishin dashuri per Fene

 e famen kurre s’e kane kerkuar

 

Vertet, fama eshte sprove

per besimtarin eshte mjerim

ndaj duhet te ruhet

e Allahut t’i kerkoje ndihme

Urreje famen

qe te jesh i shpetuar

ji i panjohur ne dunja

 ne qiell te jesh i lavderuar

 

Beje zemren tende

te paster nga kjo dunja

largoju deshirave te ulta

e qendro larg nga fama

 

Urreje famen

dhe beje nijetin tend

te paster per Allah

Synimi yt eshte Ahireti

ndaj mos e deshiro kete dunja!

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *