Koha është gjëja më e shtrenjtë

Shejh Iben Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): “Koha eshte gjeja me e shtrenjte, por ajo sot tek ne eshte gjeja me e lire.

Kalojme (harxhojme) shume kohe ne gjera qe nuk kane dobi. Madje e harxhojme ate ne gjerat te demshme.

Ketu nuk kam per qellim nje njeri te vetem, perkundrazi, behet fjalet per muslimanet ne pergjithesi.

Sot -me keqardhjen me te madhe- ata gjenden ne harrese, ne argetim dhe shkujdesje.

Sherh Rijadus-Salihin vell. 1

Postimi i radhës

Milingona dhe Mjalti

Rrugës duke ecur milingona pa një copë mjalti. U ndal, e provoi dhe deshi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *