Shtëpia / Për Femrat (page 2)

Për Femrat

Ç’thotë Kur’ani për gruan?

  Sa zhurmë ka bërë dita botërore e gruas në Evropë, Amerikë dhe shumë vende Arabe! Shiko çka ka thënë Islami për të drejtat e gruas, për përkujdesjen dhe nderimin e saj. Allahu ka thënë: “Edhe ato kanë aq të drejtë sa edhe obligim.” (Bekare, 228) Allahu ka thënë: “Çoni …

Lexo më shumë »